Besparen voor uw portomonee en gelijk een betere wereld


Klimaattechniek voor een betere en voordeligere toekomst

Klimaattechniek voor een betere en voordeligere toekomst

 

De juiste temperatuur in huis zorgt voor comfortabel wonen. In de winter is een goede verwarmingsinstallatie onmisbaar, in de zomer biedt een airco de verkoeling die u zoekt. Het bereiken van die aangename temperatuur kost energie. Met onze klimaatsystemen kunt u enorme besparingen doen op energie. Goed voor uw portemonnee en geweldig voor het milieu. 

Het geheim

Het geheim zijn onze warmtepompen. De warmtepomp maakt gebruik van energie uit de omgeving. U kunt kiezen voor een warmtepomp die zijn energie betrekt uit lucht, uit bodemwater of uit de bodem. De aanwezige warmte in lucht, water of bodem wordt op een zeer efficiënte manier naar een hogere temperatuur gebracht. Met deze techniek kunnen ruimtes verwarmd worden en omkeerbare warmtepompen kunnen ruimtes ook koelen. De techniek is al zeer populair is in Scandinavië, Frankrijk, Ierland en Zwitserland.

De besparing

Een warmtepomp heeft een uitzonderlijk groot rendement. Er is slechts een zeer kleine hoeveelheid aandrijfenergie nodig om het apparaat te laten functioneren. Dit kan uw energieverbruik tot zo’n 40% terugbrengen in vergelijking met een gasgestookte ketel.

Is mijn woning geschikt?

Als uw woning goed geïsoleerd is en er is toegang tot een geschikte warmtebron, dan is uw woning geschikt. Natuurlijk komen wij graag eens bij u langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bekijken.